Älgmeny

Mörbakad, kokt eller cognacsgravad - hur vill du ha din älg? Under våra älgveckor tar vi älgsteken till nya, oanade höjder. Välkommen att njuta av höstens kungliga smaker i ombonad värdshusmiljö. 

Menyn serveras 18-29 oktober

Förrättter

Jägarbricka med hemgjorda pickles, Ullas senap och surdegsbröd 175 kr

Cognacsgravad älgcarpaccio med Västerbottenost, picklade kantareller och lingon 195 kr

Toast sikafors på älg med sikrom och smörstekt filmjölksbröd 185 kr

Varmrätter

Älgwallenbergare med gröna ärtor, potatispuré, brynt smör och rårörda lingon 275 kr

Älgrullader med gräddsås, rotsaker, kokt potatis och rönnbärsgelé 305 kr

Mörbakad älghögrev med höstkantareller, timjansky och potatiskaka 295 kr

Älgskalvsgryta med Karl-Johansvamp och västerbottepuré 255 kr 

Dessert

Friterad camembert med varma hjortron 135 kr

Vaniljparfait med salmbär 125 kr