Calendar

På Ulla Winbladh är julbordet upphöjt till konst, här lämnas ingenting åt slumpen. För oss är den stämningsfyllda inramningen med väldoftande gran, tusen juleljus och stärkta linneservetter lika viktig som den hemlagade sillen, det nybakade vörtbrödet, det perfekt tempererade doppet i grytan och den knäckigaste knäcken. 

Från och med januari kommer du att kunna förbeställa skaldjur på Ulla Winbladh. Alltifrån aptitretande ostronfat till överdådiga skaldjursplatåer med det naste från havet. Du bokar på: 08-534 897 01 

Årets nyhet på Ulla Winbladh är att du kan få en middag specialkompone- rad och matchad med viner av en kock och en sommelier exklusivt för dig och ditt sällskap. Du är varmt välkommen med särskilda önskemål, kanske vill du bygga din middag kring en råvara, en rätt eller ett vin till exempel. Kocken och och sommelieren tar hand om dig och ditt sällskap under hela kvällen. 

Fira in det nya året på Kungliga Djurgården med klassisk Sylvester-supé, endast ett stenkast från händelsernas centrum. Du som önskar fortsätta festligheterna efteråt har inte långt till Skansen för att lyssna på nyårstal och klockor som ringer från första parkett.

 

Det blir inte mer romantiskt än i ett varmt och ombonat värdshus i kungens nationalpark. 

Välkommen till en gastronomisk festival helt tillägnad säsongens finaste råvara: skrei - norsk torsk när den är som bäst. 
  

I april kommer du äntligen att kunna njuta av kombinationen frisk vårluft och utsökt mat då vi öppnar vår uteservering.  

Fira in den ljusgröna årstiden på Ulla Winbladh med vårens ädlaste primörer och råvaror. Nytt för i år är att vi dukar fram en härlig buffé med påskens alla delikatesser. Välkommen att fira en god och glad påsk med utsikt över Djurgårdens knoppande träd och blommor. 

Hedra sin fader och sin moder bör man självklart göra året om. Men varför inte ta tillfället i akt och skämma bort lilla mamma lite extra med köksmästarens utsökta meny?

OBS: Mors Dag är en av de dagar på året då vi är som mest välbesökta, boka i tid för att säkerställa ett bord. 

Välkommen att fira Sveriges alldeles egen dag med oss på Kungliga Djurgården. Vår köksmästare specialkomponerar en traditionsenlig meny som hyllar de svenska smakerna dagen till ära. Heja Sverige!