14-25/10 Vilda veckan

Förrätt / Starter

Tartar på kronhjort med friterad  bräss, kapris, dijonnaise och picklade rödbetor 
Tarte of venison with deep fried sweetbread, capers, dijonnaise and pickled beet roots
 195:-

Toast sikafors toppad med löjrom 
Toast with mixed smoked reindeer, horseraddish, mayonnaise and topped with bleak roe
 185:-

Varmrätt / Main

Älgfärsbiffar med trattkantarellsås,  potatispuré och rårörda lingon
Elk patties with chantarell sauce, potatoe purée and lingon berries
 245:-

Viltskavsgryta med Karl-Johansvamp, potatis och västerbottenpuré
Reindeer stew with mushroom sauce, potatoes and cheese purée
 245:-

Rådjursstek med enbärsgräddsås, hasselbackspotatis, rotsaker och rönnbärsgelé
Steak of roe deer with juniper berries sauce, hasselback potatoes, root vegetables and rowan berries jelly 
 325:-

Dessert

Äpplekaka med mandel och vaniljkräm
Apple cake with almond and vanilla cream
 125:-

Friterad Camembert med ljumna hjortron och friterad persilja
Deep fried Camembert with luke warm cloud berries and deep frid parsley 
 145:-

 

Med reservation för slutförsäljning. 

Förbeställ bord på 08 534 89 701 eller info@ullawinbladh.se eller boka direkt HÄR 

Varmt välkomna