17-28/10 Älgveckor

Mörbakad, rökt eller cognacsgravad - hur vill du ha din älg? Under våra älgveckor tar vi älgsteken till nya, oanade höjder. Välkommen att njuta av höstens kungliga smaker i ombonad värdshusmiljö. 

Förrättter

Cognacsgravad älgcarpaccio  med västerbottenkräm, ramslökskapris och machesallad 195 Kr

Rökt älgsteksröra med löjrom på mumsbröd 185 kr

Varmrätter

Brässerade älgrullader med gräddsås, potatispuré, rönnbärsgelé och pressgurka 315kr

Bouef bourgogne på älghögrev med rökt sidfläsk, smålök och hasselbackspotatis 275 kr

Älgköttbullar med trattkantarellsås, potatispuré och rårörda lingon 245 kr

Desserter

Vaniljparfait med varma hjortron 145 kr

Fattiga riddare med romrussinglass 125 kr