Bröllop

Bröllopsdagen är en av de största dagarna i livet. En dag att minnas och se tillbaka på med glädje och värme. Att skapa ett minne för livet är förstås en stor utmaning, en utmaning som vi tar oss an med både glädje och ödmjukhet. Tack vare lång erfarenhet och spetskompetens inom området törs vi dock garantera en sagolik dag och en oförglömlig tillställning hos oss på Kungliga Djurgården. Tillsammans med era idéer och önskemål som utgångspunkt skapar och utformar vi ert bröllop så att det överträffar era förväntningar.

Trots att Wärdshuset Ulla Winbladh ligger mitt i en nationalpark är det bara några minuter från city. Hit kan man anlända i en tjusig bil, häst och vagn, spårvagn eller egen båt till vår vackra träbrygga i Djurgårdskanalen, vilket man nu föredrar. 

Vi erbjuder tre vackra lokaler; vår paviljong med plats för upp till 100 personer, trivsamma Nils Emils Matsal som rymmer upp till 70 personer samt det tjusiga Oscarsrummet för upp till 22 personer. Vi kommer gärna med färdiga förslag om så önskas men skräddarsyr lika gärna en upplevelse för just er.

Vår paviljong badar i ljus och fångar upp allt det vackra i omgivningarna tack vare de stora fönstren i tre väderstreck. Under de varma månaderna kan vi öppna lokalen helt mot uteserveringen och låta de ljumma vindarna svepa in och förstärka den sköna känslan av ute-inne. Paviljongen har plats för 90 sittande gäster och kan skärmas av för mindre sällskap.

Om ni vill fira i anor från början av förra seklet kan ni välja att sitta en trappa upp i vår festvåning som har ett vackert välvt tak och ett stort bågformat fönster med utsikt mot parken. I Nils-Emils matsal kan vi ta emot sällskap upp till 70 gäster. Egen garderob och toalett finns till ert förfogande här.

Blivande brudpar är varmt välkomna att tillsammans med hovmästare och sommelier provsmaka sig fram till en bröllopsmiddag just i sin smak.
Vi har ett långt samarbete med berömda Vetekatten där Ni helt enligt era önskemål beställer en fantastisk bröllopstårta. Vi hjälper även gärna till med blomsterdekorationer, menykort och inbjudningar.

Vi välkomnar såväl stora som små sällskap och gör alltid vårt yttersta för att ni ska få uppleva ert bröllop precis som ni har drömt att det ska vara. Vi hjälper er under resans gång med alla förberedelser och detaljer, helt utan extra kostnader för arbetet. Det är först när ni och er allra sista gäst vandrar lyckliga hem i natten som vi anser vårt uppdrag slutfört. Varmt välkommen med er förfrågan - var ni än befinner er i era funderingar.

Här kan du kika på ett exempel på bröllopsmeny >>