Dagens meny

Onsdag 16 Oktober till Söndag 27 Oktober

 

Älg Meny

Förrätt / Starter

Cognacsgravat älginnanlår med Västerbottenkräm, jordärtskocka och lingon
Cognac marinated elk with Västerbotten cheese cream, Jerusalem artichoke and lingon berries
 195:-

Rökt älgsteksröra med löjrom och smörstekt mummsbröd
Smoked elk with bleak roe served with butter fried dark bread
 175:-

Varmrätt / Main Course

Älglövbiff med riven pepparrot, äggula, rödvinssky och potatispuré
Elk minute steak with horseradish, egg yolk, red wine gravy and potatoe purée
 315:-

Älggryta med trattkantareller, hasselbackspotatis och rönnbärsgelé
Elk stew with funnel chanterelle, jacked potatoes and rowan berries jelly
 275:-

Jägarbiff på älg med Karl-Johansvampsås, Västerbottenpuré och rårörda lingon
Hunters stek of elk with mushroom sauce, Västerbotten cheese purée and lingonberries
 255:-

Dessert

Varma hjortron med kardemummaparfait
Warm cloud berries with cardamom parfait
 145:-

Stekt kanelbulle med romrussinglass
Fried cinnamon bun with rhum raisins ice cream
 115:-

Utöver dagens rätter serveras även vår á la carte meny