Dagens meny

Lördag 23 Januari 2021

Förrätt / Starters

Lättgravat hjortinnanlår med pecorino, rostade pinjenötter, citronkräm & ruccola
Lightly marinated red deer with pecorino, roasted pine nuts, lemon cream and ruccola
 185:-

Jordärtskockssoppa med Västerbottenkräm, vinter tryffel och picklad rödlök
Jerusalem artichoke soup with cheese creme, truffle and pickled onions​
1/2 175:-    1/1 225:-

Vegansk skagenröra med tångrom och toastbröd
Vegan toast skagen with seaweed roe
1/2 165:-    1/1 225:-

Varmrätt / Main course

Rosastekt kalvfilé med tryffelsky, svartrot, potatispuré och riven tryffel
Fried fillet of veal with truffle gravy, scorzonera, potatoe purée and truffle
 365:-

Isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor
Smoked sasuage with parsley stewed potatoes and pickled beet roots
 195:-

Grillad ryggbiff med Café de Parissmör, tomatsallad,
rödvinssky och pommes frites
Grilled striploin with Café de Paris butter, toamtoe salad,
red wine gravy and french fries

 345:-

Pocherad torsk med gubbröra, grönkål, brynt smör och kokt potatis
Poached cod with ”gubbröra: matjesherring, chopped egg, anchovy and potatoes”,
green cabbage, browned butter and bolied potatoes

 285:-

Risotto med portabello, champinjoner, örtslungad broccolini 
och riven svart vintertryffel
(går att få vegansk)
Mushroom risotto with broccolini 
and black winter truffle
(vegan option) 

 235:-

Efterrätt / Dessert

Ullas chokladswiss
Ullas chocolate Eton mess
125:- 
 
Lingonparfait med minimazariner och kolasås
Lingonberry parfait with mini almond cake and caramel toffee sauce
 115:-

Utöver dagens meny serverar vi vår á la carte meny hela dagen