Dagens meny

Tisdag 22 och Onsdag 23 Juni 2021

Förrätt / Starters

Caviar Oscietra Royal 30g 
med vispad smetana, finhackad rödlök och smörstekt toast
Caviar Oscietra Ryal 30g with whipped smetana, red onion and toast
 995:-

Flädergravad laxcarpaccio med löjrom, örtkräm och krasse
Elderflower cured salmoncarpaccio with bleak roe, herb sauce and cress
 175:-

 

Varmrätt / Main course

Pocherad lofotentorskfilé med äggsås, smörkokta sockerärtor och kokt potatis
Poached filé of cod with egg sauce, sugarsnaps and boiled potatoes
 235:-

 

Vegetarisk bouillabaisse med friterad tofu och ramslökskräm
Vegetarian bouillabaisse with deep fried tofu and wild garlic cream
 225:-

Kall inkokt lax med dillmajonnäs, inlagd gurka och kokt färskpotatis
Poached salmon served cold with dill mayonnaise, pickled cucumber and new potatoes
 265:-

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Panfried bacon with onion sauce and boiled potatoes
 175:-

 

Isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor
Smoked sasuage with parsley stewed potatoes and beet roots
 195:-

Vi serverar även vår á la carte meny hela dagen