Calendar

I slutet av september erbjuder vi en specialkomponerad meny som är en gastronomisk hyllning till det tyska köket. Inspirationen är delvis hämtad från Tysklands traditonella oktoberfest och på menyn finner du följaktligen klassiker som wienerschnitzel, schweinhaxe, spätzle och apfelstrudel (bland mycket annat).

I mitten av oktober bjuder vi in till en vild vecka på Ulla Winbladh då vi går all-in på höstens skafferi. Välkommen att njuta av vilt, svamp och höstens smaker i vårt mysiga wärdshus.
Till menyn 

Vi lyser upp höstmörkret genom att bjuda in till klassisk gåsamiddag. Vår köksmästare, som för övrigt har svart bälte i svartsoppa, bjuder på en traditionsenlig Mårten Gås-meny med svartsoppa, gås och skånsk äppelkaka till dessert. Välkommen att smörja kråset i klassisk anda hos oss på Kungliga Djurgårdens eget värdshus.

At Ulla Winbladh we offer an experience that is much larger than the home cooked delicacies on the buffet. To us, the atmospheric surroundings are as important as the 23 kinds of herring, the freshly  baked wort bread, perfectly temperate Dopp i Grytan (bread dipped in a cauldron of ham stock), terrific toffee, and at least 15 different kinds of snaps/ spiced vodka.