Dagens meny

Söndag 28 Februari 2021

Förrätt / Starters

Laxtartar på mumsbröd med örtkräm och picklad rödlök
Salmon tartar on dark bread with herb cream and pickled onion
 165:-

Pumpasoppa med friterad fetaost 
Pumkin soup with fried feta cheese
1/2 145:-     1/1 195:-

Sotad kalv med tryffelkräm, picklade kantareller, ruccola och surdegskrutonger
Carpaccio of veal with truffle creme, pickled chantarelles, rocket salad and cruotons
 185:-

Varmrätt / Main course

Halstrad gösfilé med kapris, rödbetor och brynt smör
Pike-perch with capers, beetroots and browned butter
 345:-

Arancini med lagrad peccorino, örter och rostad tomatsås
Arancini with peccorino, herbs and tomato sauce
 225:-

Pocherad skreifilé med kräftröra, sockerärtor, citron och brynt smör
Poached cod with crayfish mash, suger peas, lemon and browned butter
 295:-

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Cabbage and minced meat pie with cream sauce, boiled potato and lingonberries
 195:-

Kalvrygg med rödvinssky, västerbottensmör färska bönor samt potatis- och jordärtskockskaka
Veal with red wine gravy, cheese butter, beans and potato- and Jerusalem artichoke cake
 295:-

Oxstek med rotsaker, gräddsås, gelé och pressgurka
Steak of beef with root vegetables, cream sauce, jelly and pickled cucumber
 235:-

Efterrätt / Dessert

Fattiga riddare på brioche med hjortron och lättvispad grädde
French toast with cloudberries and whipped cream
 125:- 

Chokladbrownie med hasselnötsglass och lättvispad grädde
Chocolate brownie with hazelnut ice cream and whipped cream
 115:-

Blåbärsparfait med lemoncurd och hallonmaräng
Blueberry parfait with lemon curd and raspberry meringue
 115:-

Utöver dagens meny serverar vi vår á la carte meny hela dagen