Dagens meny

Tisdag 3 och onsdag 4 Augusti 2021

Förrätt / Starters

Gubbröra på mumsbröd med brynt smör
Boiled, chopped eggs with anchovies and
onions served on brown bread and browned butter

 155:-

Gazpacho med kallrökt skinka
Gazpacho with ham
 175:-

Varmrätt / Main course

Vegansk chili, bakad spetskål, friterat tunnbröd,
grillad paprika och örtkräm
Vegan chili with baked cabbage, depp fried thin bread,
grilled bell pepper and herb cream

 235:-

Coeur de filet provancale
Coeur de filet provencale
 385:-

Pocherad torskfilé med brynt mandelsmör, 
sockerärtor och kokt färskpotatis 
Poached fillet of cod with browned almond butter,
sugar peas and boiled new potatoes

 295:-

Smörstekta abborrfiléer med gräddragna kantareller och kokt färskpotatis
Butter fried perch fillet with creamy chantarelles and new potatoes
 385:-

Stekt fläsk med stuvad spetskål och kokt färskpotatis
Fried pork with stewed cabbage and boiled potatoes
 185:-

 

Vi serverar även vår á la carte meny hela dagen