Jul på Ulla Winbladh

På Ulla Winbladh är julbordet upphöjt till konst. Vår målsättning är alltid att bjuda på en upplevelse som är långt mycket större än de hemlagade delikatesserna på julbordet. För oss är den stämningsfyllda inramningen lika viktig som att det finns 23 sorters sill, nybakat vörtbröd, perfekt tempererat dopp i grytan, knäckig knäck och minst 12 olika nubbesorter. För att inte tala om de tusen juleljusen, luciatåget, den äkta granen, de stärkta linneservetterrna, apelsinerna med nejlikor och nissarna som nitiskt övervakar att allt är fräscht och välfyllt. På Ulla Winbladh lämnar vi ingenting åt slumpen.

I år har vi ytterligare utökat vårt veganska julbord och erbjuder ännu fler utsökta rätter. (Vi tummar för den sakens skull förstås inte en millimeter på våra traditioner, utan dukar fram alla rätter som du som äter kött är van att avnjuta på Ulla Winbladhs julbord). Du hittar alla godsaker på såväl vårt veganska som vårt klassiska julbordet här nedan. 

Du som verkligen längtar efter julmat kan göra ett klipp första veckan då vi inleder julbordstiden med premiärpriser. Vi erbjuder även lite lägre priser när du bokar julbord tidigt i veckan eller tidigare på dagen, se alla priser och sittningstider här. 

Välkommen till en riktigt god jul på Djurgården. Boka här.

Julbord serveras från torsdagen 21 november till måndagen 23 december.

Sittningstider:
Måndag-lördag
11.30 - 14.00
15.00 - 18.00
19.00 - 23.00

Söndag
13.00 - 16.00
17.00 - 20.00

Priser och sittningstider: Klicka här