Calendar

Hasse och Tages klassiska teaterföreställning “Att angöra en brygga” sätts upp vid vid Junibacken 16/7-18/8 med bland annat Sven Melander, Sonja Aldén och Lotta Ramel i rollerna. Vi säljer picknickkorgar och serverar dryck samt tar emot supégäster i restaurangen både före och efter föreställningen.

Kräftskivan är tillsammans med midsommar förmodligen den svenskaste av traditioner. Vi är ju, som alla vet, svaga för traditioner varför du är mer än välkommen att fira en kräftskiva utöver det vanliga med oss.

I slutet av september erbjuder vi en specialkomponerad meny som är en gastronomisk hyllning till det tyska köket. Inspirationen är delvis hämtad från Tysklands traditonella oktoberfest och på menyn finner du följaktligen klassiker som wienerschnitzel, schweinhaxe, spätzle och apfelstrudel (bland mycket annat). 

 

I mitten av oktober bjuder vi in till en vild vecka på Ulla Winbladh då vi går all-in på höstens skafferi. Välkommen att njuta av vilt, svamp och höstens smaker i vårt mysiga wärdshus. Återkommer med mer information och fullständiga menyer. 

Vi lyser upp höstmörkret genom att bjuda in till klassisk gåsamiddag. Vår köksmästare, som för övrigt har svart bälte i svartsoppa, bjuder på en traditionsenlig Mårten Gås-meny med svartsoppa, gås och skånsk äppelkaka till dessert. Välkommen att smörja kråset i klassisk anda hos oss på Kungliga Djurgårdens eget värdshus.

Fira in det nya året på Kungliga Djurgården med klassisk Sylvester-supé, endast ett stenkast från händelsernas centrum. Du som önskar fortsätta festligheterna efteråt har inte långt till Skansen för att lyssna på nyårstal och klockor som ringer från första parkett.

Från och med den 19 november är det julafton varje dag i veckan! På Ulla Winbladh är julbordet upphöjt till konst, här lämnas ingenting åt slumpen.