Calendar

Tisdagen 29 oktober klockan 18.00 kan du besöka Bordeaux och Rhône på Djurgården. Då dedikerar vi nämligen en hel kväll åt dessa spännande regioner i Frankrike. Vi har bjudit in en av Sveriges främsta sommelierer - Christian Lindgren - som kommer att lotsa dig genom vinerna och regionen.

Tysk Vecka 18-29 september

I slutet av september erbjuder vi en specialkomponerad meny som är en gastronomisk hyllning till det tyska köket. Inspirationen är delvis hämtad från Tysklands traditonella oktoberfest och på menyn finner du följaktligen klassiker som wienerschnitzel, schweinhaxe, spätzle och apfelstrudel (bland mycket annat). 

Mörbakad, rökt eller cognacsgravad - hur vill du ha din älg? Under våra älgveckor tar vi älgsteken till nya, oanade höjder. Välkommen att njuta av höstens kungliga smaker i ombonad värdshusmiljö. 

Älgveckan 16-27 Oktober 2019
  

Martinsdagen firades ursprungligen inför den 40 dagar långa fastetiden som sträckte sig fram till jul. På en klassisk gåsamiddag serveras svartsoppa som förrätt, därefter gåsen, och till sist skånsk äppelkaka som dessert. Menyn skapades ursprungligen av krögaren på Piperska muren i Stockholm under 1850-talet.

På Ulla Winbladh är julbordet upphöjt till konst, här lämnas ingenting åt slumpen. För oss är den stämningsfyllda inramningen med väldoftande gran, tusen juleljus och stärkta linneservetter lika viktig som den hemlagade sillen, det nybakade vörtbrödet, det perfekt tempererade doppet i grytan och den knäckigaste knäcken. 

Fira in det nya året på Kungliga Djurgården med klassisk Sylvester-supé, endast ett stenkast från händelsernas centrum. Du som önskar fortsätta festligheterna efteråt har inte långt till Skansen för att lyssna på nyårstal och klockor som ringer från första parkett. Se årets meny. 

 

Det blir inte mer romantiskt än i ett varmt och ombonat värdshus i kungens nationalpark. Välkommen att fira kärleken med köksmästarens specialkomponerade meny.

 

Välkommen till en gastronomisk festival helt tillägnad säsongens finaste råvara: skrei - norsk torsk när den är som bäst. Så länge man känner till har skreien kommit till Lofotens övärld för att leka. Det sker under januari till april varje år.

Fira in den ljusgröna årstiden på Ulla Winbladh med vårens ädlaste primörer och råvaror. Vi upprepar fjolårets succé och dukar fram en härlig buffé med påskens alla delikatesser. Välkommen att ra en god och glad påsk med utsikt över Djurgårdens knoppande träd och blommor.