Calendar

Stockholms säkraste vårtecken. Från och med lördagen 25 april kommer du äntligen att kunna njuta av kombinationen frisk vårluft, fågelkvitter och utsökt mat då vi öppnar vår uteservering. Inta en härlig lunch eller njut av något gott att dricka i vår härliga utomhuslounge där det är enlkelt att koppla av under trädtopparna.  

I år så erbjuder vi ett påskbord för avhämtning, endast 325:-/person, lite som att få hem Ulla Winbladh till familjen,
https://www.ullawinbladh.se/paskbord-avhamtning
Vi kommer på plats att erbjuda en 3-rätters meny som är inspirerad av påsken,

Hedra sin fader och sin moder bör man självklart göra året om. Men varför inte ta tillfället i akt och skämma bort lilla mamma lite extra med köksmästarens utsökta meny OBS: Mors Dag är en av de dagar på året då vi är som mest välbesökta, boka i tid för att säkerställa ett bord. 

Välkommen att fira Sveriges alldeles egen dag med oss på Kungliga Djurgården. Vår köksmästare specialkomponerar en traditionsenlig meny som hyllar de svenska smakerna dagen till ära. Heja Sverige! 

 

Vill du fira en sagolik midsommar utan att lämna stan? Vi erbjuder vår traditionsenliga midsommarmeny som serveras från klockan 11:30. På menyn finns lerpottasill, fläskfilé och givetvis den obiligatoriska jordgubbstårtan med vispgrädde. Du välkomnas varmt av midsommarglad personal med handbundna blomsterkransar under den lövade portalen. 

 

Hasse och Tages klassiska teaterföreställning ”Att angöra en brygga” sätts upp vid vid Junibacken 16/7-18/8 med bland annat Sven Melander, Sonja Aldén och Lotta Ramel i rollerna. Vi säljer picknickkorgar och serverar dryck samt tar emot supégäster i restaurangen både före och efter föreställningen.

Kräftskivan är tillsammans med midsommar förmodligen den svenskaste av traditioner. Vi är ju, som alla vet, svaga för traditioner varför du är mer än välkommen att fira en kräftskiva utöver det vanliga med oss.

I slutet av september erbjuder vi en specialkomponerad meny som är en gastronomisk hyllning till det tyska köket. Inspirationen är delvis hämtad från Tysklands traditonella oktoberfest och på menyn finner du följaktligen klassiker som wienerschnitzel, schweinhaxe, spätzle och apfelstrudel (bland mycket annat). 

 

I mitten av oktober bjuder vi in till en vild vecka på Ulla Winbladh då vi går all-in på höstens skafferi. Välkommen att njuta av vilt, svamp och höstens smaker i vårt mysiga wärdshus. Återkommer med mer information och fullständiga menyer. 

Vi lyser upp höstmörkret genom att bjuda in till klassisk gåsamiddag. Vår köksmästare, som för övrigt har svart bälte i svartsoppa, bjuder på en traditionsenlig Mårten Gås-meny med svartsoppa, gås och skånsk äppelkaka till dessert. Välkommen att smörja kråset i klassisk anda hos oss på Kungliga Djurgårdens eget värdshus.