Säkerhet och förhållningsregler

EN ANNORLUNDA JUL

I år ser julen lite annorlunda ut på Ulla Winbladh. Vi har självklart vidtagit alla åtgärder för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt för alla. Bortsett från våra alltid lika rigorösa hygienrutiner innebär det till exempel att vi tar emot betydligt färre gäster och dukar fram fler bufféer för att skapa naturliga säkerhetsavstånd och minimera köbildning. Vi har värdar som ser till att ingen trängsel uppstår och handsprit finns såväl på alla bord som vid bufféerna, även engångshandskar finns för alla som önskar. Vi serverar även julmat vid bordet, som t ex sill-, ost- och laxtallrik, kallskuret, småvarmt och juldesserter för alla som önskar. 

Tillsammans för en tryggare miljö
Att skapa en säker miljö bygger givetvis på samarbete - det är ett ansvar vi måste ta tillsammans. Det innebär att du som gäst exempelvis håller både avstånd och tider för att minimera kontaktytorna. Och självklart: att du stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom. 

Glesa sittningar och take-away
Nytt för i år är att du kan beställa hem vårt julbord. Vi erbjuder tre versioner av vårt julbord som take-away; komplett, deluxe och veganskt. Du som vill avnjuta ditt julbord hos oss men känner dig särskilt orolig eller tillhör riskgrupp är välkommen att höra av dig för att få tips om sittningar där antalet gäster är få.  

Svenskt mathantverk
Det enda som inte är annorlunda i år är förstås: julmaten. Som alltid på Ulla Winbladh är julbordet upphöjt till konst. Vår målsättning är att bjuda på en upplevelse som är mycket större än de delikatesserna lagade från grunden på de finaste råvaror. För oss är den stämningsfyllda inramningen lika viktig som att det finns sillar och nubbar för alla smaker, nybakat vörtbröd, perfekt tempererat dopp i grytan, knäckig knäck, fina fiskar och läckra laxar. För att inte tala om de tusen juleljusen, luciatåget, den äkta granen, de stärkta linneservetterrna, apelsinerna med nejlikor och nissarna som nitiskt övervakar att allt är fräscht och välfyllt. På Ulla Winbladh lämnar vi ingenting åt slumpen. Vare sig när det kommer till gastronomi eller trygghet.