Vill du bli en i gänget på Ulla?

Just nu behöver vi fler duktiga kockar, gärna tjejer men killar är precis lika välkomna. Vi söker dig som är positiv, framåt, ansvarsfull och har ett stort intresse för mat och vin. Vi önskar att du har minst 4 års yrkeserfarenhet, då vi ser det som en indikation på att du är dedikerad och kan ditt gebit. De egenskaperna kan såklart finnas ändå, så låt dig inte helt och hållet avskräckas av detta krav. Känner du att du är rätt person för jobbet – då är du förmodligen det.

Vi letar efter riktiga stjärnor till vår servisstyrka både till sommaren men även extra på helår, du behöver ha flera års dokumenterad erfarenhet av á la carteservering, vara oerhört serviceinriktad, ha lätt till skratt och kunna samarbeta. Vi utlovar en ofantligt trevlig arbetsplats med Stockholms absolut trevligaste gäster.

Nissar behövs ju såklart också under sommarhalvåret.  Tidigare erfarenhet behövs inte men du måste ha ett intresse av att lära, ha snabba skor, vara glad, stresstålig, utåtriktad och tycka att det är roligt på en händelserik arbetsplats.

Dina blivande arbetskamrater och arbetsgivare har lång erfarenhet och stor passion till sitt yrke. Vår koncern inbegriper en mängd namnkunniga krogar och vi är stolta över att de flesta som börjar inom vår koncern oftast stannar kvar i en eller annan ände. Dett beror förmodligen på att vi trivs både med varandra och våra gäster. Välkommen att skicka din ansökan till: info@ullawinbladh.se

Här hittar du alla lediga tjänster inom Melanders Group: MG Karriärsida